2013. július 24., szerda

Strasszos fekete,garbós tunika karvédővel 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy gyönyörű, kámzsás-garbós nyakú, rövidujjú, külön karvédős, fekete tunika, elején strasszokból kirakott mintával.
Beleírt mérete M/L, de kb. 38-42-es méretre jó. Rugalmas az anyaga, vékony, gépi kötött anyagú. 1 alkalommal volt rajtam, hibátlan, újszerű, az elején a mintában is minden kövecske megvan. Lemaradt a képekről, de van hozzá egy pár hosszú karvédő is a tunika anyagából, ami felér a tunika rövid ujja végéig is akár. Kissé denevérujjú fazonú a tunika.
Felső mellbősége: 90 cm, max. 108 cm-ig nyúlik az anyaga
Hossza válltól: 80 cm
A próbababa 38-as méretű, az ennél nagyobb ruhák össze vannak fogva. Árnyalatnyi színeltérés előfordulhat a vaku miatt, de igyekszem jelezni, ha a ruha valós színe esetleg eltér a kép által sugallt színtől. Az esetleges észrevett hibákat minden esetben jelzem.
Nézz szét nálam, gardróbürítés miatt eladom a szülés utáni nagyobb (rám már nagy), és a szülés előtti kisebb (már sose fogok belefogyni... ) méretű ruháimat, cipőimet, illetve a napokban töltöm fel a gyerekeim kinőtt, szép állapotú ruháit, cipőit is, sok Next van köztük! Nagyrészt márkás, üzletben vásárolt, szép állapotú, csak általunk viselt (vagy éppen nem is viselt... ), Perwoll-lal mosott és Lenor-ral öblített darabok.
Pontos postaköltséget csak a leütés után tudok mondani, a csomag súlyának megfelelően.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-28 16:14
. Strasszos fekete,garbós tunika karvédővel 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése