2013. március 31., vasárnap

Kismama bandázs / ÚJsz. S méret - Jelenlegi ára: 950 Ft

Kedves Érdeklődő!
Köszöntelek az aukciómon.
AZ AUKCIÓ TÁRGYA:
Egy S méretű, csinos, 100 % pamut anyagú, fekete kismama bandázs. Kisebb pocaktól nagy pocakig használható, nagyon kényelmes darab.
Nagyon érzékeny volt a pocakom, így valamennyi nadrágom/ruhám olyan, ami nem nyomja a pocakot - esetleg csípő fazonú, de legtöbb pocak felett szűkíthető és a pocakon nincs erős gumi!
Sok szép alig használt kismama ruhát találsz termékeim között. (Sajnos szinte végig veszélyeztetett terhes voltam, így csak pár alkalommal tudtam használni őket. Így mind nagyon jó állapotú! ) Már egy ideje dobozban tárolom a ruhákat. Mosva vannak, de egy vasalás mindegyikre ráfér. Ezért a fotókon lehet, hogy kicsit gyűrött egyik-másik (kisgyermekem van, kérlek nézd el, hogy nem vasaltam ki).
Nem tettem fel csomagot, mert nem biztos, hogy mindegyik termék megnyeri a tetszésedet. Komplett ruhatárat állíthatsz össze, vannak melltartók, hálóingek is! A termékek fix árasok, így bármikor megvásárolhatod, nem kell megvárni az aukció végét. Remélem, találsz megfelelőt.
Nézz szét nálam, postaköltséget spórolhatsz!
A termék állapotát mindig pontosan feltüntetem. Az esetleges hibákat fotózom, és leírom. Utólagos reklamációt nem tudok elfogadni, garancia, csere, visszavásárlási lehetőség nincs.
Licitet nem törlök, csere nem érdekel. Amennyiben megnyered az aukciót, kérlek 2 munkanapon belül utald át az ellenértéket. A terméket igyekszem az átutalás beérkezése után minél előbb postára adni, de nem biztos, hogy a hét minden napján eljutok a postára - lehet, hogy csak másnaponta.
Az átutaláshoz szükséges adatokat egy automatikus levél formájában megküldöm, amit kérlek, tekints első kapcsolatfelvételnek. Bármilyen kérdésed/kérésed lenne, igyekszem válaszolni.
Amennyiben a leütés után 7 napon belül nem jelentkezel, negatív értékelés mellett újrahirdetem a terméket.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha a fentieket elfogadod!
Köszönöm, hogy benéztél. Legyen szép napod!



Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2013-04-18 17:07
. Kismama bandázs / ÚJsz. S méret - Jelenlegi ára: 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése